Parels van de Stad en Valhalla Festival volledig in handen van E&A EventsParels van de Stad en Valhalla Festival volledig in handen van E&A Events
Back Back Nieuws

Parels van de Stad en Valhalla Festival volledig in handen van E&A Events

14 juni 2023

E&A Events heeft bekendgemaakt dat het alle resterende aandelen van de festivals Parels van de Stad en Valhalla Festival heeft overgenomen van ID&T. Voorheen waren E&A Events en ID&T gezamenlijk eigenaar van de evenementen. Met de overname van Parels van de Stad en Valhalla Festival breidt het Amsterdamse evenementenbureau opnieuw uit. Het bedrijf produceert al jaren grote festivals, zowel in binnen- als buitenland. Denk hierbij aan evenementen als Don’t Let Daddy Know, Kingsland Festival en de jaarlijkse ADE-show van Martin Garrix.

Parels van de Stad staat bekend om zijn unieke concept, waarbij bezoekers worden meegenomen op een muzikale ontdekkingsreis door de Nederlandse hoofdstad. Met verschillende stages, bekende hostingpartijen uit het Amsterdamse nachtleven en tientallen artiesten trekt het festival een divers en open-minded publiek aan. Valhalla Festival is een grootschalig indoorfestival dat jaarlijks plaatsvindt in RAI Amsterdam. Het evenement barst van de extravagante en kleurrijke decoraties, spectaculaire lichtshows en diverse muziekgenres – van house en techno tot aanstekelijke hiphop.

Nieuwe mogelijkheden

Eigenaar Alex Hes laat weten blij te zijn met de overname; 'Parels van de Stad en Valhalla Festival zijn beide fantastische festivals die in de afgelopen jaren enorm zijn gegroeid. We zijn verheugd dat we de merken nu geheel in eigen handen hebben en kijken uit naar de mogelijkheden die deze overname biedt voor onze organisatie en onze bezoekers.'

ID&T speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van beide festivals en E&A Events spreekt hun waardering uit voor de jarenlange samenwerking. 'We willen ID&T bedanken voor hun bijdrage aan deze mooie festivals en we zijn vastbesloten om de kwaliteit en beleving van Parels van de Stad en Valhalla Festival voort te zetten en verder uit te bouwen', aldus Hes.

Opkomende edities

De volgende editie van Parels van de Stad vindt plaats op 9 en 10 september 2023 bij de Riekerhaven in Amsterdam. De line-up en tickets zijn te vinden via parelsvandestad.nl. Ook Valhalla Festival komt later dit jaar terug, maar een exacte datum is nog niet aangekondigd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!