Beep for Help hoofdsponsor Nationale RollatorloopBeep for Help hoofdsponsor Nationale Rollatorloop
Back Back Nieuws

Beep for Help hoofdsponsor Nationale Rollatorloop

30 april 2024

De Nationale Rollatorloop is een fantastisch evenement dat alle aandacht verdient. Vitaliteit behouden en een feestje maken met elkaar is een prachtig doel en daar hopen wij zeker aan bij te dragen.

Breed inzetbare hulp aan huis

Beep for Help maakt het makkelijk om betrouwbare, flexibele hulp in huis te vinden, zonder onnodige bureaucratie. Hun doel? Zonder winstoogmerk bijdragen aan de oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals vergrijzing en de druk op de (mantel)zorg. Zij helpen ouderen de regie te houden over hun leven en ontlasten mantelzorgers, via hulp voor hun geliefde of voor hun eigen drukke leven. Zo zijn zij in staat anderen te helpen of kunnen ze weer opladen.

Met hun makkelijke toepassing heb je in een handomdraai toegang tot niet-medische hulp thuis, wanneer je het nodig hebt. Of het nu gaat om schoonmaken, boodschappen, tuinieren, klusjes, samen bewegen, begeleiding of gezelschap; de Superhelpers van Beep for Help staan met liefde klaar.

In beweging blijven

De Nationale Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion Amsterdam en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Juist als je niet meer helemaal perfect ter been bent, is niets leuker en gezonder dan te blijven lopen. Samen doe je dat eerder dan alleen. De Nationale Rollatorloop wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Beep for Help en tevens de Gemeente Amsterdam en partnerorganisaties Buurtzorg en het ROC Amsterdam.

Aanmelden voor de Nationale Rollatorloop kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!