5 ideeën voor jouw kerst- en nieuwjaarsevent in Orpheus5 ideeën voor jouw kerst- en nieuwjaarsevent in Orpheus
Back Back Opdrachtgever aan het woord

5 ideeën voor jouw kerst- en nieuwjaarsevent in Orpheus

04 oktober 2022

Champagne, entertainment, kerstlichtjes en marshmallows roosteren boven de vuurkorf: wij hebben weer zin in de feestdagen! Jij bent ongetwijfeld ook alweer aan het nadenken over de kerstborrel of het nieuwjaarsevent dat op de planning staat. Daarom heeft Orpheus een aantal exclusieve, spectaculaire en bovenal feestelijke ideeën voor kerstborrels, eindejaarsfeesten, nieuwjaarsrecepties en kick-offs in Orpheus voor je op een rijtje gezet!

1. Dinnershow in jouw thema 

Stel je voor: al je collega’s of relaties op het grote podium van de Hanoszaal van Orpheus, aan prachtig gedekte tafels. Tussen de gangen door genieten jullie van live muziek of een interactieve quiz en alles is helemaal naar wens of budget aangekleed in jullie eigen thema en bedrijfskleuren. Of kies voor ons speciale kerst thema ‘A night around… the Christmas tree’. Tijdens een dinnershow kun je lekker bijpraten, samen genieten en een bewogen jaar afsluiten. Of 2023 juist met een knal beginnen! 

2. Kerstborrel of kick-off in ons Restaurant O55 

Ben je met een kleiner gezelschap en op zoek naar een exclusieve en feestelijke ruimte voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of kick-off? Het restaurant van Orpheus is een hele fijne plek om lekker te borrelen, te genieten van de hapjes uit eigen keuken en natuurlijk samen vooruit te blikken op 2023. O55 is onlangs gerestyled en heeft een podium gekregen. Perfect dus voor optredens van een band, DJ of quizmaster. Wij doen je graag een aantal suggesties. Ook tof: door het terras voor Restaurant O55 in te richten met statafels en vuurkorven, waarboven jullie bijvoorbeeld marshmallows kunnen roosteren, zorgen we voor een extra winterse sfeer. 

3. Knusse kerstmarkt 

Het einde van het jaar is een mooi moment om collega’s en relaties te bedanken voor alles wat ze hebben gedaan. En wat is leuker dan samen struinen over een kerstmarkt en zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen?  De Rabobankzaal en één of meerdere foyers kunnen voor je worden omgetoverd om tot knusse kerstmarkt met houten kraampjes, heel veel kerstbomen en andere sprookjesachtige kerstversieringen. 

4. Combineer je kerst- of nieuwjaarsevent met een voorstelling 

Rond de feestdagen kun je bij Orpheus weer genieten van allerlei bijzondere, grappige, ontroerende en spectaculaire voorstellingen. De kerstshow ‘Snowponies’ van cabaretier Alex Klaasen bijvoorbeeld of het kerstconcert van orkest Phion die de ‘Derde symfonie’ van Mahler spelen. Heb je er weleens aan gedacht om inspanning en ontspanning te combineren? Na het plenaire programma in één van de zalen, heerlijk samen dineren en vervolgens genieten van een prachtige voorstelling. 

5. Acts, live cooking, rookijs en vallende sneeuwvlokken: voeg beleving toe aan je event 

Sneeuw op je kerstevent of winterse kick-off? Regelen ze bij Orpheus voor je! Omdat er het hele jaar door diverse voorstellingen worden gespeeld met de meest bijzondere decors, is niets te gek. Bovendien heeft het team van Orpheus jarenlange ervaring met het organiseren van uiteenlopende events met uitgebreide techniek, catering en aankleding. Start bijvoorbeeld met een uitgebreid diner met rookijs als dessert op het podium van de Rabobankzaal. Daarna gaat het theaterdoek opzij en ziet iedereen de prachtig versierde dansvloer en begint de DJ op het balkon te draaien. Of draai het om door je gasten eens óp het podium in de spotlights te zetten: na de eindejaarstoespraak gaat het doek achter de spreker omhoog. Daar verschijnt een feestelijke borrelsetting met allerlei heerlijke hapjes! Wow-effect gegarandeerd. Ga je liever voor een festivalsfeer met live cooking, foodtrucks en verschillende acts? Ook dat kan bij Orpheus, ze zetten graag samen met jou een event neer dat een belevenis is! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!