Zomerborrel Straatmuseum Amsterdam maandag 29 augustusZomerborrel Straatmuseum Amsterdam maandag 29 augustus
Back Back Nieuws

Zomerborrel Straatmuseum Amsterdam maandag 29 augustus

25 augustus 2022

LiveCommunity organiseert samen met EventSummit en High Profile Events op maandag 29 augustus een zomerborrel in STRAAT Museum, het museum voor graffiti en street art. In een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf in Amsterdam Noord worden meer dan 150 unieke werken van 130+ kunstenaars tentoon gesteld.

De kunstwerken zijn in en speciaal voor het museum gemaakt. De meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. In deze grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam ontvangen jou graag voor de eerste bijeenkomst van onze mooie branche na de zomer. Uitgerust en met een gebruinde huid, kunnen we allemaal onze vakantieverhalen delen en vooruit kijken naar de tweede helft van 2022.

Programma

Vanaf 15.30 uur ben je welkom in STRAAT, NDSM plein 1.

Om 16.00 uur vertelt David Roos, curator van STRAAT, jullie meer over de historie van het ontstaan van het grootste street art museum in de wereld. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals de selectiecriteria van de kunstenaars, de uitdagingen en vooral ook de grootse toekomstplannen van het museum.

Vanaf 16.30 uur kunnen jullie onder leiding van gidsen zelf dit bijzondere museum gaan ontdekken.

Tot 19.00 uur kun je je vakantieverhalen delen, praten over kunst en samen vooruit kijken naar een drukke tweede helft van het jaar. Dit onder het genot van drankjes en hapjes, aangeboden door de vaste cateraar van STRAAT.

Wil je zelf ook eens aan de gang met graffiti. Er is een digitale graffiti wall om even op los te gaan!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!