Zakelijke Festivals met Event Design ParkstadZakelijke Festivals met Event Design Parkstad
Back Back Nieuws

Zakelijke Festivals met Event Design Parkstad

06 mei 2024

Event Design Parkstad vierde afgelopen jaar haar 10-jarig bestaan en markeert een decennium van innovatie en creativiteit in de evenementenbranche. Gedurende deze succesvolle 10 jaar heeft concept-denker en eigenaar René Engels  onder andere het concept van zakelijke festivals ontwikkeld en geperfectioneerd, waarmee hij een nieuwe standaard heeft gezet voor bedrijfsevenementen. Het motto van Rene: ‘If you dream it, we can make it’.

Voor Event Design Parkstad is een zakelijk event een gelegenheid waarbij een bedrijf zich effectief op de markt presenteert, zoals bij een open dag of een bedrijfsfeest. Event Design Parkstad onderscheidt zich in het organiseren van zakelijke events door hun expertise en creativiteit in event management. Ze maken evenementen leuker door aandacht te besteden aan unieke thema's, gepersonaliseerde ervaringen en interactieve elementen die de gasten betrekken. Hun vermogen om elk detail af te stemmen op de specifieke wensen en doelen van de klant draagt bij aan memorabele en impactvolle evenementen. Hierdoor wordt niet alleen de boodschap van het bedrijf effectief overgebracht, maar wordt ook een positieve en dynamische ervaring gecreëerd voor alle deelnemers.

Waarom kiezen voor een festival-aanpak?

1. Zelf keuzes maken: Geef je gasten de vrijheid om hun eigen ervaring te creëren, van workshops tot entertainment, waardoor ze zich betrokken en gewaardeerd voelen.

2. Prettige sfeer: Creëer een ontspannen en gezellige atmosfeer waar collega's elkaar ontmoeten, netwerken en ideeën uitwisselen.

3. Informele setting: Geniet van de vrijheid om te eten, drinken en netwerken wanneer het jou uitkomt, zonder de stijfheid van traditionele bijeenkomsten.

Weg met saaie bedrijfsborrels

Zakelijke festivals zijn echt veel leuker dan de reguliere jaarlijkse borrel op je werk. Weg met deze saaie bedrijfsborrels en kies de trend van het moment: zakelijke evenementen met een festivalvibe. Congrestivals, bedrijfsfestivals, zakelijke bijeenkomsten met een festivalgevoel - de keuze is aan jou. Event Design Parkstad staat klaar om deze unieke en impactvolle ervaring voor jouw bedrijf te creëren.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!