Uit Inspiratiemagazine SHOWTIME! Online acts & entertainmentUit Inspiratiemagazine SHOWTIME! Online acts & entertainment
Back Back Inspiratiemagazine Events

Uit Inspiratiemagazine SHOWTIME! Online acts & entertainment

28 december 2021

Verbazing, ontroering, bezinning: entertainment is veel meer dan alleen een geinige aanvulling op je evenement: entertainment is emotie. Ons nieuwe Inspiratiemagazine SHOWTIME staat vol met de leukste tips en inspiratie om deze barre tijden door te komen, perfect leesvoer voor tijdens de kerstvakantie - ook als je gewoon aan het werk bent trouwens. Creatief artiestenbureau Blue Luna laat zien hoe je artiesten creatief voor je bedrijf inzet: live of online! In dit eerste artikel uit het inspiratiemagazine vind je een kleine greep uit de leukste online acts en entertainment. Het hele artikel inclusief bewegend beeld en muziekvideo's lees je in SHOWTIME!

Spoken Word op maat

Een artistieke vertaalslag van jouw boodschap

Derek Otte is woordkunstenaar. Hij schreef maatwerkstukken voor KPN, het Nationaal Comité 4 en 5 mei, Ben & Jerry’s en vele andere. Het live dichten en rijmend afsluiten van uiteenlopende events is zijn specialiteit. Als ‘fly on the wall’ op congressen, inspiratiedagen en andere events observeert hij wat er gebeurt en schrijft ter plekke een voordracht op maat. Het resultaat: een super actuele, creatieve wrap-up, die wordt voorgedragen tijdens het slot van het evenement.

Online Experience

Een digitale beleving voor bedrijven

Een online experience is dé ervaring waar je helemaal in opgaat, een belevenis die zich veel dieper verankert in je geheugen dan iets dat je alleen maar leest, hoort of ziet. Het daadwerkelijk ervaren van verhalen is extreem krachtig. Ook op afstand. In teamverband worden deelnemers verzocht om puzzels op te lossen en codes te kraken. Om zo via Alice-in-Wonderland-achtige-doolhof-routes, langs ingewikkelde hersenkrakers, verstopte videoboodschappen en escaperoom games uit te komen bij de finish: een plek of moment waar je antwoord krijgt op de vraag: waarom?

Online inspiratiesessie met Typhoon

Thuis bij Typhoon

In een interactieve keynote neemt Typhoon zijn virtuele gasten mee in de zoektocht naar verbinding en perspectief. Met als doel om mensen bij elkaar te brengen. Ook in tijden van crisis, afstand en onrust. Met inspirerende reisverhalen en levendige anekdotes en ondersteund met spoken word voordrachten en muzikale optredens vanuit zijn eigen boerderij.

Tin Men and the Online Zoom Out Sessions

Een interactieve muzikale twist aan je hybride event

Een muzikale en interactieve dimensie aan jouw standaard video-meeting? Tin men & the Telephone weet daar raad mee. Muziek kan ons op een andere manier laten kijken naar de werkelijkheid en gewone zaken opnieuw belichten. Tijdens de Online Zoom Out Sessions van Tin men & the Telephone zet je samen met je collega’s vergaderonderwerpen, agendapunten, wandelgangroddels of sterke kroegverhalen om naar noten, beats en melodieën en bekijk je die input en content vanuit een nieuw perspectief: door van letters en ideeën muziek te maken. Een muzikale kickstart door middel van teambuilding: om fris deel twee van je meeting of event in te gaan of op een creatieve wijze samen de week af te sluiten.

Foto header: Nico Alsemgeest

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!