Tiësto op 7th Sunday FestivalTiësto op 7th Sunday Festival
Back Back Nieuws

Tiësto op 7th Sunday Festival

23 februari 2022

Tiësto heeft zijn komst naar 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven) bevestigd. De uit Breda afkomstige DJ was zo’n 20 jaar geleden als allereerste Nederlandse DJ bovenaan de DJ Mag Top 100 terug te vinden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereldtop van de elektronische muziek. Tiësto is resident DJ in Las Vegas en treedt sporadisch op in Nederland.

Producent Par-T heeft Tiësto vastgelegd als headliner en daarnaast staan onder anderen Lucas & Steve, FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends op het affiche. Ook kunnen de bezoekers zich verheugen op Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD. De volledige line up wordt halverwege maart bekend gemaakt.

Ieder jaar uitverkocht

7th Sunday Festival kan bij iedere editie het bordje 'uitverkocht' op de kassa plakken. Ook dit jaar is dat de verwachting. De kaartverkoop voor is inmiddels geopend. Tickets zijn te verkrijgen via 7thsunday.nl.

Het festival vindt altijd plaats op Pinksterzondag, zeven zondagen na Pasen. Het is ieder jaar met 45.000 bezoekers uitverkocht. Producent Par-T heeft diverse prijzen gewonnen met het concept, waaronder ‘Grand Festival 2018’ van Festivalchart.

 

Foto: Kevin Verkruijssen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!