Quality Bookings presenteert masterclass ‘The Future of Professional Speaking’Quality Bookings presenteert masterclass ‘The Future of Professional Speaking’
Back Back Nieuws

Quality Bookings presenteert masterclass ‘The Future of Professional Speaking’

16 augustus 2023

Na een lange periode van beperkingen door de coronacrisis, blaast Sprekersbureau Quality Bookings frisse wind in de sprekerswereld met hun aankomende masterclass: ‘The Future of Professional Speaking’. Deze unieke bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 oktober 2023 in de serene en inspirerende omgeving van De Tuinen van Appeltern.

Het Programma

Een indrukwekkende line-up van nationale en internationale experts, waaronder Simon Lancaster, Jos Burgers en Minoesch Jorissen, nemen de deelnemers mee op reis naar de toekomst van professioneel spreken. Ze behandelen thema’s zoals het belang van authenticiteit, de evolutie van het sprekersvak, en het navigeren in de technologische toekomst. De dag is ontworpen om zowel gevestigde namen als nieuwkomers in het sprekersvak uit te dagen en te inspireren.

Een Transformerende Ervaring

‘Dit is dé ontmoetingsplek voor professioneel sprekend Nederland’, aldus Robert de Vries, oprichter van Sprekersbureau Quality Bookings. ‘Onze masterclass is meer dan een leerervaring; het is een transformerende dag die je niet wilt missen als je jezelf serieus neemt in het vakgebied.’

Netwerken en Leren

Deelnemers krijgen niet alleen de kans om te leren van de top van de Nederlandse en internationale sprekersbranche, maar ook om hun netwerk uit te breiden tijdens de lunch en de afsluitende borrel.

Quality Bookings

Sprekersbureau Quality Bookings is het toonaangevende Nederlandse bureau voor sprekers, dagvoorzitters en online presentaties. Met een indrukwekkende staat van dienst en een onberispelijke reputatie in de branche, is Quality Bookings de betrouwbare partner voor organisaties die zoeken naar de perfecte match tussen event en spreker.

Meer informatie over de masterclass ‘The Future of Professional Speaking’ of registreren? Bezoek de website. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!