Online wedden op ijshockey? Dat kan!Online wedden op ijshockey? Dat kan!
Back Back Nieuws

Online wedden op ijshockey? Dat kan!

28 oktober 2021

Online wedden op ijshockey? Dat kan!

Over de hele wereld worden er ontzettend veel verschillende sporten gespeeld. Een sport die niet heel bekend is maar wel veel wordt gespeeld is ijshockey. Als je bekend met ijshockey kan het zijn dat bepaalde teams een voorkeur hebben. Dan kun je hier een gokje op wagen, want het is mogelijk om te wedden op ijshockey.

Hoe wordt ijshockey gespeeld?

Ijshockey wordt gespeeld in 3 zuivere periodes van 20 minuten. Dit houdt in dat bij elke overtreding de tijd wordt stopgezet. Tussen deze periodes zit een pauze van 15 minuten. Het spel zelf wordt gespeeld door 2 teams. Ijshockey kan best lang duren, want vaak zijn er wel schermutselingen op het veld. Spelers die elkaar net een te hard zetje geven of dat ze elkaar laten struikelen. Je weet dus nooit hoe een ijshockeywedstrijd verloopt en dat maakt het als kijker interessant om een weddenschap af te sluiten. Dit is natuurlijk niet zonder risico, maar dat is het spelen van ijshockey ook niet.

Hoe weet ik of een bookmaker betrouwbaar is?

Er zijn veel websites waarop je online kunt wedden op sport wedstrijden. Het is slim om te kijken naar betrouwbare websites. Het wedden gaat door middel van bookmakers, dit zijn mensen die jou het geld uitbetalen als je een goede voorspelling doet. Je kunt op een exacte score inzetten, een gelijkspel of winst/verlies van een bepaalde partij. Kijk voordat je gaat wedden of de desbetreffende bookmaker een licentie heeft. Ook is het niet onverstandig om naar de reviews te kijken voor extra informatie, het zekere voor het onzekere nemen is nooit erg.

De verschillende ijshockey organisaties

De National Hockey League (NHL) is de organisatie die de professionele hockeywedstrijden in Amerika en Canada organiseert. Naast deze organisatie heb je ook organisatie voor allerlei andere landen. Zo heeft Duitsland de DEL en Rusland de KHL. Mocht je een gokje wagen op een ijshockeywedstrijd, dan is slim om naar een organisatie te kijken. Hierdoor kan je jezelf beter verdiepen in de teams en spelers. Als je naar alle organisaties zou kijken, dan kost dit teveel tijd om een goede weddenschap te maken.

Waar let je op bij het online wedden?

Bij het online wedden op sportwedstrijden zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden.
1. Bij het online wedden kun je soms gebruikmaken van een welkomstbonus, doe dit zeker, want dit levert je meer geld op om in te zetten.
2. Wed alleen op de spelers en clubs die je kent. Door kennis te hebben is de kans groter dat je winst maakt. Doe dus vooral veel onderzoek naar deze spelers en clubs. Kijk naar de laatste resultaten en lees je in over de tegenstander.
3. Wed ook live tijdens de wedstrijd. Het kan zijn dat je een gokje waagt en dat het na de eerste 10 minuten speeltijd, niet goed gaat met de weddenschap. Je kunt dit dan live aanpassen door een nieuwe inschatting te maken. Hierdoor is de quotering wel lager.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!