Oceandiva breekt nieuwe wateren aan Oceandiva breekt nieuwe wateren aan
Back Back Nieuws

Oceandiva breekt nieuwe wateren aan

19 januari 2024

Met grote trots kondigt Oceandiva Group de overname aan van het iconische schip, de Jules Verne, als een schitterende aanvulling op hun al indrukwekkende vloot. Deze overname is niet alleen een stap voorwaarts in de groei van de organisatie, maar opent ook de deuren naar nieuwe vaargebieden.

Een strategische uitbreiding van het vaargebied

Met de komst van de Jules Verne zal Oceandiva haar vaargebied aanzienlijk uitbreiden. Het schip stelt de organisatie in staat om nieuwe markten aan te boren in steden zoals Groningen, Maastricht, en zelfs Frankfurt - locaties waar de Oceandiva-schepen tot nu toe niet konden komen. Deze uitbreiding volgt op een dynamische rebranding, waarin Oceandiva een nieuw logo en een frisse huisstijl introduceerde, waarmee het bedrijf zijn toewijding aan innovatie en leiderschap in de evenementenindustrie verder benadrukt.

Een ode aan nautische elegantie

De Jules Verne, symbool van nautische elegantie, zal een grondige renovatie ondergaan om het in lijn te brengen met het innovatieve Oceandiva-concept. Dit proces zal het schip transformeren tot een moderne, duurzame, state of the art en veelzijdige evenementenlocatie. De herlancering van de Jules Verne als Oceandiva-schip wordt 1 september 2024 verwacht.

Duurzame partnerschappen en gedeelde historie

Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group, deelt zijn enthousiasme over deze mijlpaal: ‘Met de overname van de Jules Verne en onze recente herpositionering ‘A world apart’, openen we niet alleen nieuwe deuren in onontdekte steden, maar geven we ook nieuwe betekenis aan ons merk en onze diensten. Het is inspirerend om te zien dat in de vaak uitdagende zakelijke wereld, wij en onze branchegenoten samen tot een prachtige overeenkomst kunnen komen, verder kijkend dan de angst om iets te verliezen. Met trots zullen wij het schip renoveren en het een schitterend tweede leven geven. Voor deze kans zijn we Constant enorm dankbaar.’

Een toekomst van groei en innovatie

De overname van de Jules Verne is niet alleen een viering van groei en vooruitgang voor Oceandiva Group, maar ook een erkenning van de langdurige relatie en wederzijds respect tussen twee vooraanstaande spelers in de evenementensector. Met deze toevoeging is Oceandiva Group klaar om haar positie als marktleider verder te versterken en hun klanten te blijven verrassen met een nog rijker en unieker aanbod.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!