Nightlife Productions wordt Dutch AVNightlife Productions wordt Dutch AV
Back Back Nieuws

Nightlife Productions wordt Dutch AV

20 oktober 2023

In de afgelopen vijftien jaar hebben de audiovisuele experts van Nightlife Productions zich gespecialiseerd in het creëren van unieke audiovisuele belevingen. Als gevolg van hun voortdurende ontwikkeling en groei, introduceren ze met trots hun nieuwe identiteit: Dutch AV. De naamsverandering naar Dutch AV is geen resultaat van een overname of fusie, maar een strategische beslissing om beter aan te sluiten bij de uitgebreide dienstverlening en klantenkring.

Dutch AV is een bedrijf dat audiovisuele oplossingen levert voor een breed scala aan events met tijdelijk karakter. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van permanente AV-installaties, met bijzondere expertise in themaparken, musea en evenementenlocaties en hebben als missie om te verrassen met audiovisuele ervaringen die inspireren en betoveren.

Nieuwe naam met lading

Bij Dutch AV draait alles om audiovisuele perfectie. De keuze voor de naam Dutch AV is zorgvuldig overwogen en heeft diepgaande betekenis. Nederlanders hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd in het leveren van kwaliteit, vooral in de bruisende entertainmentindustrie. Kwaliteit is een essentiële kernwaarde voor het bedrijf en ze streven er voortdurend naar om deze normen hoog te houden. Als onderdeel van de rebranding is een nieuwe huisstijl ontwikkeld die de identiteit en diensten duidelijk weergeeft. Hun nieuwe slogan ‘Gets you with audiovisual experiences’ vat samen waar Dutch AV voor staat: ‘We begrijpen onze klanten en grijpen hen met boeiende audiovisuele belevingen.

Nog meer groeimogelijkheden

Ook het huidige onderkomen wordt verruild voor een modern, energiezuinig nieuwbouw pand in Arnhem. De huidige vestiging in Duiven werd te klein en beperkte verdere groei. De nieuwe plek biedt vier keer zoveel kantoorruimte en het dubbele aan magazijnruimte. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de afbouw van het pand. Begin januari vindt de verhuizing plaats.

In de komende tijd wordt de overstap naar Dutch AV geleidelijk gemaakt. De organisatie blijft beschikbaar via de gebruikelijke communicatiekanalen. In november wordt meer gedetailleerde informatie gedeeld over alle veranderingen, die de nieuwe naam met zich meebrengt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!