Nieuwe website voor Inn StyleNieuwe website voor Inn Style
Back Back Nieuws

Nieuwe website voor Inn Style

29 maart 2018

De volledig vernieuwde website van evenementenlocatie Inn Style is een feit. ' Het is een website vol inspiratie en ideeën voor de organisatie van uiteenlopende evenementen waaronder beurzen, congressen, teambuilding en bedrijfsuitjes. Een plek met veel mogelijkheden. Niet alleen binnen, maar ook buiten.' Aldus het management. 

Design

Het design van de website is zo vormgegeven dat de mogelijkheden binnen Inn Style in één oogopslag tot uiting komen. Inn Style wil vooral de bezoeker inspireren en kennis laten maken met haar multifunctionele ruimtes en ook de omgeving van de Maarsseveense Plassen. Met veel foto’s en filmmateriaal krijgt de gast een beeld van de locatie en de vele soorten events die zij kunnen verzorgen.

Intensief proces

Inn Style heeft een intensief maar leuk proces achter de rug met diverse disciplines om tot deze website te komen. 'Van het maken van nieuwe foto’s en korte filmpjes tot het herschrijven van de teksten. De doelstellingen zijn prachtig vertaald en komen tot zijn recht in zowel de tekst als de foto’s. Een eindresultaat om trots op te zijn.' Aldus het management. 

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Inn Style.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!