Nieuwe start voor AroundTown Nieuwe start voor AroundTown
Back Back Nieuws

Nieuwe start voor AroundTown

17 augustus 2023

Een golf van opwinding overspoelt AroundTown in 2023. Vanaf 1 juni heeft DoctorWatsons BV met trots het stokje overgenomen als de bruisende eigenaar van het sprankelende leisure label van Rotterdam.

Dankzij de grenzeloze creativiteit van het DoctorWatsons-team staan ze aan de vooravond van een nieuw tijdperk vol onvergetelijke ervaringen. Te midden van hun adembenemende buitenavonturen verwelkomen ze nu ook indoor arrangementen met open armen. De weelderige lounge van DoctorWatsons vormt het perfecte vertrekpunt voor citygames, fietstochten of meeslepende VR-belevenissen.

Tastings en workshops

De culinaire horizon van AroundTown breidt zich eveneens uit, met een smaakexplosie aan gin-, rum-, whiskey en jeneverproeverijen - en niet te vergeten betoverende cocktailworkshops - die aan het assortiment zijn toegevoegd.

Nieuwe website

Ook is er gewerkt aan een nieuwe website. In nauwe samenwerking met hun interne webontwikkelingsteam is de site getransformeerd tot een razendsnelle krachtpatser, klaar om de internationale markt te veroveren. De hergeboorte van AroundTown markeert een nieuw tijdperk vol avontuur, smaak en grenzeloze mogelijkheden in het hart van Rotterdam en daarbuiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!