Mysteryland heeft hoop voor tweede helft festivalzomerMysteryland heeft hoop voor tweede helft festivalzomer
Back Back Nieuws

Mysteryland heeft hoop voor tweede helft festivalzomer

12 februari 2021

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: ‘We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep, en waar kan dat beter dan op Mysteryland.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!