Music Meeting Lounge viert eerste lustrum Music Meeting Lounge viert eerste lustrum
Back Back Nieuws

Music Meeting Lounge viert eerste lustrum

15 juni 2023

Dit jaar viert onderneemster Marianne Kuiper de vijfde verjaardag van de Music Meeting Lounge, een duurzame vergaderlocatie, met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden. Een ruimte waarin een platencollectie van zo’n 500 elpees die zij van haar vader erfde, de hoofdrol speelt. Een ode aan de muziek!

Prijzenregen

Het originele concept sloeg buitengewoon aan en in het openingsjaar werd deze locatie aan de rand van natuurgebied De Poel in Amstelveen al genomineerd voor de Nationale Meeting Award. In 2020, 2021 en 2022 volgden zilveren bekroningen en een Provincie Award voor de beste vergaderlocatie in de categorie Small (= capaciteit tot 25 personen). In vijf jaar tijd plaatsen de talrijke bezoekers reviews met een 9,2 als gemiddeld rapportcijfer. De slogan Don’t You Forget About Me is dé link naar het verrassende karakter en het verhaal achter deze locatie. Want wie hier vergadert heeft een onvergetelijke dag!

Vraag naar locatie met meerwaarde groeit

De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner. Deze intermediair boekt al 25 jaar hotel- en vergaderaccommodaties voor zakelijke klanten. Kuiper: ‘Wat wij ervaren is dat de vraag naar vergaderruimtes die iets speciaals – out of the box – bieden, toeneemt. Na de coronacrisis is men zich ervan bewust dat online en hybride bijeenkomen weliswaar tijd- en kostenbesparend werkt maar dat er uiteindelijk niets boven live vergaderen gaat. Echter, men is kritischer en heeft meer oog voor natuur, cultuur en mens bij het kiezen van een externe locatie. Daarbij groeit het animo voor locaties met een verhaal, beleving en sfeer. Met de Music Meeting Lounge voldoen we volledig aan die behoeftes en dat verklaart het succes.’

Don’t Drink The Water: steun aan Alzheimer Nederland

‘Achter het ontstaan van de Music Meeting Lounge zit een bijzonder verhaal. Mijn vader leed in zijn laatste jaren aan de ziekte van Alzheimer en liet mij beloven zijn platen nooit weg te gooien. Die belofte is ingelost. Onze gasten draaien naar hartenlust plaatjes. Maar er is meer. Bij ieder boeking bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een bedrag naar keuze te doneren in ruil voor gratis frisdrank tijdens hun bijeenkomst. Dit Don’t Drink The Water arrangement wordt massaal geboekt waardoor wij jaarlijks een mooi bedrag overhandigen aan Alzheimer Nederland. Zij organiseren hiervan dansavonden voor jong dementerenden’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!