Modefabriek roept conceptbureau Firma C in het levenModefabriek roept conceptbureau Firma C in het leven
Back Back Nieuws

Modefabriek roept conceptbureau Firma C in het leven

06 juni 2018

Firma C is de nieuwe divisie van Modefabriek BV, bekend om de gelijknamige internationale fashion trade shows die het bedrijf al 22 jaar realiseert. Daar zijn door de jaren steeds meer hoogwaardige evenementen bijgekomen: kleine fabriek, Denim Days Amsterdam, New York en Nashville, en bijvoorbeeld het creatieve aandeel in het jaarlijkse LINDA.festival. Met de oprichting van Firma C opent Modefabriek nu haar voordeur die toegang biedt tot deze unieke expertise: het uitdenken, ontwerpen én bouwen van zinnenprikkelende professionele events. 

Concept to Creation

De C van Firma C staat voor alles waar de oprichters en partners Lucel van den Hoeven, Rick van Rijthoven, Caroline Krouwels en Anne-Claire Petit, hun team én door de jaren opgebouwde netwerk goed in zijn, te beginnen met Creativiteit.  Firma C kan desgewenst ‘full service’ ingezet worden. Alles begint met een goed Concept. Daarna start de Creatie, het ontwerpen, gevolgd door het Cureren van alle juiste ingrediënten. In het proces is goede Coördinatie natuurlijk onmisbaar. De C van Construction staat voor het echte werk, de uitvoering in 3D. Communicatie mag zeker niet achterblijven en het geheel is pas echt geslaagd met een goede Celebration. Firma C gelooft niet alleen in creativiteit en innovatief design maar maakt het waar.

Ruim 20 jaar ervaring

'Al 22 jaar hebben wij ervaring op het gebied van het uitdenken, ontwerpen, creëren en bouwen van onderscheidende events voor zakelijke én consumenten markten. Al deze ervaring en expertise willen wij nu ook graag aan andere partijen aanbieden. De geboorte van Firma C is een feit!', aldus creatief directeur Caroline Krouwels.

Lucel van den Hoeven, algemeen directeur van Modefabriek en Firma C, vult aan: 'We zijn dé professionele partner voor creatieve uitdagingen. Pakkende ervaringen realiseren is wat we dagelijks doen'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!