Intertent verzorgt Paddock Club op Circuit ZandvoortIntertent verzorgt Paddock Club op Circuit Zandvoort
Back Back Nieuws

Intertent verzorgt Paddock Club op Circuit Zandvoort

20 april 2018

Circuit Zandvoort en Intertent verstevigen de samenwerking. Daarmee zal Intertent de aankomende jaren de exclusieve leverancier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort zijn. Onderdeel van deze samenwerking is de bouw van de Paddock Club in de Tarzanbocht. Daarvoor is de Manhattan geplaatst. Een exclusieve accommodatie van Intertent.

Modern en stijlvol paviljoen

De Manhattan is een modern en stijlvol paviljoen. Bijzonder door de hoogte van 8 meter en hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen en 30 meter breed. Met deze bijzondere accommodatie wil Circuit Zandvoort zich verder ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie, waarbij nog meer bedrijven en families een bezoek aan Circuit Zandvoort op 'poleposition' van hun activiteitenlijst zullen zetten.

Wouter Zick: 'Wij zijn bijzonder trots dat wij met de bouw van de Manhattan de strategie van Circuit Zandvoort mogen ondersteunen en het vertrouwen krijgen voor een langdurig en intensief partnership'.

Edwin Sibbel: 'Met de realisatie van deze schitterende en multifunctionele Paddock Club bevestigt Intertent dat wij voor de juiste kwalitatieve partner hebben gekozen om meer zakelijke bijeenkomsten naar Circuit Zandvoort te halen'.

Bijschrift foto > v.l.n.r. Erik Weijers (Circuit Zandvoort), Wouter Zick (Intertent), Roland de Boer (Intertent), Edwin Sibbel (Circuit Zandvoort).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!