DeSpreker.nl lanceert wekelijkse podcastDeSpreker.nl lanceert wekelijkse podcast
Back Back Nieuws

DeSpreker.nl lanceert wekelijkse podcast

30 januari 2024

Deze maand heeft deSpreker.nl hun wekelijkse (video)podcast-serie gelanceerd: 'De Spreker Podcast'! Met deze podcast streven ze ernaar om nog meer luisteraars in contact te brengen met de waardevolle inzichten van hun sprekers. 

Over De Spreker Podcast

deSpreker.nl werkt samen met zo’n 750 sprekers: van aanstormende spreektalenten tot ervaren rotten in het vak. Ko van Gorsel van deSpreker.nl gaat tijdens deze podcast in gesprek met deze managementdenkers, wetenschappers, topsporters, ondernemers, ervaringsdeskundigen en vele andere experts. Ko bespreekt met zijn gasten hoe zij hun weg naar het podium hebben gevonden en wat hun missie als spreker is. Bovendien onthullen de sprekers tijdens de interviews al diverse inspirerende inzichten en lessen, waardoor elke aflevering een ontdekkingsreis vol waardevolle kennis voor de luisteraars wordt.

Waar te beluisteren

De afleveringen zijn compact, ongeveer 30 minuten en zijn te beluisteren op de meest populaire podcast-platforms, waaronder Spotify en YouTube (met video) en tevens iTunes, Google Podcasts, Pocketcasts en Podimo.

Iedere donderdag om 12:00 uur kunnen luisteraars een nieuwe aflevering verwachten. De eerste afleveringen zijn al beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!