Dag van de Event ManagerDag van de Event Manager
Back Back Nieuws

Dag van de Event Manager

21 juni 2023

Vandaag viert de Event Branche de Dag van de Event Manager, waarbij de passie en creativiteit van professionals in deze sector worden gevierd. Event Managers zijn ware meesters in het tot leven brengen van magie en het perfectioneren van elk klein detail. Ze worden op deze dag erkend voor hun vermogen om onder druk te presteren, problemen in realtime op te lossen en keer op keer onvergetelijke ervaringen te creëren.

Leerzaam gesprek

Om deze dag te vieren, worden verhalen, ervaringen en kennis gedeeld. ATPI heeft een podcast opgenomen en geeft een exclusief kijkje achter de schermen. In deze podcast deelt ATPI hun ervaringen over hoe zij telkens weer een ‘experience of a lifetime’ weten te creëren bij o.a. grote sportevenementen. Uitdagende onderwerpen worden besproken zoals hoe je een sponsor gast die overal is geweest en al veel heeft meegemaakt kunt verrassen, hoe je duurzaamheid kunt verweven in je events en hoe je om kunt gaan met onvoorziene omstandigheden.

De podcasthosts gaan hierbij in gesprek met Kevin Perrin – Commercial Global Head of Sports Business ATPI – en hij vertelt onder andere over zijn ervaringen op het gebied van het verhogen van bezoekerservaringen tijdens evenementen. Een leerzame vierendertig minuten, die beschikbaar is in zowel podcastvorm als videoformat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!