Blue Rhapsody maakt hooggespannen verwachtingen waarBlue Rhapsody maakt hooggespannen verwachtingen waar
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody maakt hooggespannen verwachtingen waar

05 juli 2019

Op 1, 2 en 3 juli j.l. is het nieuwe Nederlandse evenementenschip Blue Rhapsody officieel aan de evenementenbranche gepresenteerd tijdens drie kick-off avonden midden in de Biesbosch. Genodigden werden met fluisterboten aan boord van het schip gebracht voor een eerste Blue Rhapsody 'experience'. Het team van Blue Rhapsody heeft de afgelopen jaren – op initiatief van Constant In Beweging - hard gewerkt aan het ontwerp, de bouw en de inrichting van deze bijzondere varende evenementenlocatie. Het schip heeft Arnhem als thuishaven, om zo eenvoudig de internationale markt te kunnen bedienen.

Spectaculaire entree

Afgelopen maandag-, dinsdag- en woensdagavond kregen professionals uit de evenementenbranche een sneak-peek van de nieuwste varende evenementenlocatie van Europa: Blue Rhapsody. Op het bovendek met spectaculair uitzicht op de natuur van de Biesbosch werd men met de 'signature drink' van het schip ontvangen, om vervolgens aan chique gedekte tafels culinair te worden verrast. Het diner op het theaterdek werd gelardeerd met spectaculaire internationale variété acts uit de stal van Constant In Beweging, terwijl men kon proeven van gerechten en optredens van hoogstaand niveau. Na de maaltijd genoten de gasten van een bijzondere dessertbeleving van meesterkok Angélique Schmeinck op het panoramadek van Blue Rhapsody. Deze experience - met uitzicht op de ondergaande zon vanachter kamerhoge raampartijen - onderstreepte nogmaals de verrassende mogelijkheden van het schip als evenementenlocatie. Met de presentatie van het schip achter de rug, is Blue Rhapsody klaar om haar eerste evenementen te hosten.

"Ik ben zwaar onder de indruk. Van het eerste ontvangst tot aan het dessert, ze blijven kwaliteit leveren" - Ruud Duynisveld, Duynisveld Events & Communicatie

"Weer een vernieuwing in de binnenscheepvaart. Zo'n entree heb ik nog niet eerder in Nederland gezien" - Ben van den Driesschen, Verkoopdirecteur Nederland-Zuid Hanos

Over Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een fonkelnieuwe varende eventlocatie met een rijke variatie aan stemmingen, ruimhartige gastvrijheid en service van hoog niveau. Het unieke 85 meter lange schip is van Nederlandse makelij en is - op initiatief van Constant in Beweging - van A tot Z bedacht en gebouwd door professionals uit de Nederlandse evenementenindustrie. De ruim bedeelde lounges en zwevende levels maken het schip tot één van de mooiste evenementenschepen van Europa, met de praktische kenmerken van een evenementenlocatie aan wal, maar de unieke charme van een schip op het water. De Blue Rhapsody telt 3 niveaus met diverse lounges, een binnentuin, zonnedek, podium en biedt ruimte aan zo'n 600 gasten. Daarnaast is het interieur zo ontworpen dat ook voor kleinere groepen de juiste sfeer kan worden gecreëerd. 

Fotocredits > Robert Aarts

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!