Beleef De Ruwenberg deze winterBeleef De Ruwenberg deze winter
Back Back Nieuws

Beleef De Ruwenberg deze winter

25 november 2019

Het einde van het jaar is in zicht: tijd voor de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Een mooi moment om samen te komen onder het genot van een heerlijk diner, winterse BBQ of hapje en drankje bij de openhaard in onze brasserie. De Ruwenberg Hotel / Meetings / Events is ook in de winter de ideale, sfeervolle en unieke locatie voor jouw bijeenkomst.

Feestelijke arrangementen

In dit seizoen kunnen wij jouw bijeenkomst voorzien van een oerwinterse break met bijvoorbeeld een warme apfelstrudel met vanille saus, erwtensoep met rookworst, roggebrood en spek of een authentiek Brabants worstenbroodje.

Winter Specials

Maak in de winter kennis met De Ruwenberg en geniet van onze speciale winteractie. Boek jouw meetings tussen 1 december en 10 januari 2020 en ontvang kosteloos een after meeting borrel van een half uur én we bieden je graag het vergaderarrangement van de trainer aan. Of heb je een meerdaags evenement? We nodigen je graag uit om gratis te komen voorovernachten. Vraag naar onze speciale actievoorwaarden.

Feesten & Overnachten

Bij De Ruwenberg organiseer je een onvergetelijk eindejaarsfeest, waarna gasten de mogelijkheid hebben te overnachten in één van onze 196 comfortabele hotelkamers.

Outdooractiviteiten & teambuilding

Optimaliseer teamwork binnen je team met een (sportieve) outdooractiviteit. De mogelijkheden op De Ruwenberg zijn eindeloos en variëren van workshops schapendrijven, boogschieten, schermen en drone vliegen tot varen op de Dommel. De Ruwenberg heeft een driving range, een wellnessruimte met groot indoor zwembad en verschillende sauna’s. De squash- en tennisbanen, het beachvolleybalveld, de volledig ingerichte fitnessruimte en de joggingbaan bieden een sportief decor voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

14e-eeuws kasteel

Een gedeelte van het originele kasteel is bewaard gebleven en dient tegenwoordig als entree van De Ruwenberg. Dankzij de gunstige ligging, 5 minuten van de A2 en 's-Hertogenbosch en 20 minuten vanaf Eindhoven is De Ruwenberg uitstekend bereikbaar vanuit alle windstreken. Op het landgoed is gratis parkeergelegenheid voor 250 voertuigen beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!